Zakelijk

Ontwikkelen voor een nieuwe generatie

Samen mooie dingen maken.

Als architecten bureau verkennen wij in samenwerking met andere partijen de mogelijkheden om afwijkende projecten te realiseren. 

 

Dit kunnen vrije kavels zijn voor bouwgroepen, CPO’s, of kavels waarop wij onze conceptwoningen kunnen realiseren. Maar ook grondposities om risicodragend zelf of samen met co-partners duurzame woningen en lofts te ontwikkelen.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerken. Door elkaar aan te vullen, te versterken en te inspireren kunnen we projecten realiseren voor een nieuwe generatie. Samenwerken betekent voor ons dat we onze unieke vaardigheden en kwaliteiten bundelen, om zo tot de best mogelijke oplossingen te komen. Dit geldt zowel binnen ons team als tijdens de samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Door deze aanpak ontwikkelen we duurzame en innovatieve gebouwen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers

Ons doel bij elke ontwikkeling;

Woningen en lofts realiseren waarin ieders persoonlijke woonwensen een plek kunnen krijgen, energie neutraal en vanuit een duurzame gedachte ontwikkeld worden.

Samen ontwikkelen? neem dan contact met ons op

Een selectie van onze ontwikkelingen

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.