Bureau

Wij zijn nga

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers en bouwgroepen. Waarbij zeggenschap en participatie van de gebruiker centraal staat.

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit door het hele land. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar wensen in een concreet architectonisch ontwerp. Door de in de tijd veranderende wensen en gebruikers van onze gebouwen zijn wij ervan overtuigd onze ontwerpen altijd gereed moet zijn voor een nieuwe generatie. Omdat wij ook zelf projecten initiëren en ontwikkelen begrijpen we het belang van snel, duurzaam en kostenbewust ontwerpen. In onze expertises, zelfbouw, transformatie en projectontwikkeling zijn wij voor onze opdrachtgevers een vaste waarde in het proces.

 

Wij zijn open, proactief en denken vanuit innovatie. Wij zijn toegankelijk en altijd online. Wij werken vanuit een prettige samenwerking waarin interactie, gezelligheid en keuzevrijheid centraal staat.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam en we zijn gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren duurzame en betaalbare woningen door het hele land. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar wensen in een concreet architectonisch ontwerp. Omdat wij ook zelf projecten initiëren begrijpen we het belang van snel, duurzaam en kostenbewust ontwerpen. Voor veel opdrachtgevers zijn wij een vaste waarde in het ontwikkelproces.

Tom Hartmanns - Architect

LinkedIn

Na zijn studie aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architecture and Dwelling, startte hij als architect bij inbo architecten in Amsterdam. Waar hij zich snel heeft ontwikkeld tot projectarchitect met succesvolle ervaring in vele tender- en selectieprocessen. Met zijn creatieve en productieve houding heeft hij al vroeg in zijn loopbaan vele klein-en grootschalige projecten gerealiseerd. Waaronder Berlijnplein "Art of Happiness in Utrecht, Pegasus, Binckhorst Den Haag en Nationaal monument Kamp Amersfoort

Thijs Schokkenbroek - Architect

LinkedIn

Thijs studeerde in 2012 af aan de Technische Universiteit te Delft. Bij Vocus architecten in Bussum heeft hij zijn specifieke kennis en ervaring opgedaan in particuliere projecten. Hij weet als geen ander de persoonlijke woonwensen van een opdrachtgever te vertalen naar een realistisch en bouwkundig haalbaar ontwerp en weet dit in begrijpbare taal te communiceren.

Reijer Bets - Architect

LinkedIn

Nadat Reijer afstudeerde aan de Technische Universiteit te Delft is hij diverse jaren als projectarchitect werkzaam geweest bij Architectbna.nl Hans Oudendorp. Zij richtte samen in 2017 het architectenbureau Bets en Oudendorp architecten op. Hierbij heeft hij de nadruk gelegd op het zelf initiëren en ontwikkelen van woningbouwprojecten, met maximale zeggenschap van gebruikers. Daarbij komt zijn analytische en commerciële inzicht goed tot zijn recht.

Elkaar aanvullen, versterken en inspireren
Dat is de kern van samenwerken.

samen mooie dingen maken? neem contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.