Bureau

Nieuwe Generatie Architecten

Wij zijn nga

De architect voor een nieuwe generatie en hebben aandacht voor wonen, wonen zoals jij wilt. Wij zijn open, proactief en denken vanuit innovatie. Wij zijn toegankelijk en altijd online. Wij werken vanuit een prettige samenwerking waarin interactie, gezelligheid en keuzevrijheid centraal staat.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam en we zijn gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren duurzame en betaalbare woningen door het hele land. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar wensen in een concreet architectonisch ontwerp. Omdat wij ook zelf projecten initiëren begrijpen we het belang van snel, duurzaam en kostenbewust ontwerpen. Voor veel opdrachtgevers zijn wij een vaste waarde in het ontwikkelproces.

Wij zijn overtuigd dat een prettige woon- en/of werkomgeving van doorslaggevende invloed is op ons dagelijks geluk. De bebouwde omgeving die voldoet aan de wensen en verwachtingen van zijn gebruiker verhoogt de productiviteit, stimuleert enthousiasme, creativiteit en zorgt voor positieve energie. De gebruiker is het uitgangspunt in al onze ontwerpen. Wij besteden aandacht aan de sfeer van een plek en zijn ervan overtuigd dat een gebouw pas geslaagd is als het niet alleen efficiënt is, maar ook een positieve invloed heeft op het welzijn van de mensen die er wonen en/of werken. Naast de vaak specifieke ontwerp keuzes, in samenwerking met onze opdrachtgevers, onderscheiden wij ons in prettige en functionele plattegronden die de juiste basis vormen voor elke woning.

 

Tom Hartmanns - Architect

LinkedIn

Tom Hartmanns studeerde in 2012 af aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architectuur. Na zijn studie startte hij bij inbo architecten in Amsterdam, waar hij zich snel heeft ontwikkeld tot projectarchitect met succesvolle ervaring in vele tender- en selectieprocessen. Met zijn creatieve en productieve houding heeft hij al vroeg in zijn loopbaan veel klein-en grootschalige projecten kunnen realiseren.

Thijs Schokkenbroek - Architect

LinkedIn

Thijs Schokkenbroek studeerde in 2012 af aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architectuur. Bij Vocus architecten in Bussum heeft hij zijn specifieke kennis en ervaring opgedaan in particuliere projecten. Hij weet als geen ander de persoonlijke woonwensen van een opdrachtgever te vertalen naar een realistisch en bouwkundig haalbaar ontwerp en weet dit in begrijpbare taal te communiceren.

Reijer Bets - Architect

LinkedIn

Reijer Bets studeerde in 2012 af aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architectuur. Na diverse jaren als projectarchitect werkzaam te zijn geweest bij Hans Oudendorp, richtte zij samen in 2017 het architectenbureau Bets Oudendorp architecten op. Hierbij heeft hij de nadruk gelegd op het zelf initiëren en ontwikkelen van woningbouwprojecten, met maximale zeggenschap van gebruikers. Daarbij komt zijn analytische en commerciële inzicht goed tot zijn recht.

Elkaar aanvullen, versterken en inspireren
Dat is de kern van samenwerken.

samen mooie dingen maken? neem contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.