Bureau

Wij zijn nga

Nieuwe Generatie Architecten

Wij zijn gespecialiseerd in nieuw- en verbouwprojecten voor particuliere opdrachtgevers en bouwgroepen. Waarbij zeggenschap en participatie van de bewoner centraal staat.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam maar werken door het hele land aan verschillende projecten. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar woonwensen in een concreet architectonisch ontwerp.

Door de in de tijd veranderende wensen en gebruikers van onze gebouwen zijn wij ervan overtuigd dat onze ontwerpen altijd gereed moeten zijn voor een nieuwe generatie. Omdat wij ook zelf projecten initiëren en ontwikkelen begrijpen we het belang van snel, duurzaam en kostenbewust ontwerpen. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers en partners waarbij interactie, gezelligheid en keuze vrijheid centraal staat.

Tom Hartmanns - Architect

LinkedIn

Na zijn studie aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architecture and Dwelling, startte hij als architect bij inbo architecten in Amsterdam. Waar hij zich snel heeft ontwikkeld tot projectarchitect met succesvolle ervaring in vele tender- en selectieprocessen. Met zijn creatieve en productieve houding heeft hij al vroeg in zijn loopbaan vele klein-en grootschalige projecten gerealiseerd. Waaronder Berlijnplein "Art of Happiness in Utrecht, Pegasus, Binckhorst Den Haag en Nationaal monument Kamp Amersfoort

Thijs Schokkenbroek - Architect

LinkedIn

Thijs studeerde in 2012 af aan de Technische Universiteit te Delft. Bij Vocus architecten in Bussum heeft hij zijn specifieke kennis en ervaring opgedaan in particuliere projecten. Hij weet als geen ander de persoonlijke woonwensen van een opdrachtgever te vertalen naar een realistisch en bouwkundig haalbaar ontwerp en weet dit in begrijpbare taal te communiceren.

Reijer Bets - Architect

LinkedIn

Nadat Reijer afstudeerde aan de Technische Universiteit te Delft is hij diverse jaren als projectarchitect werkzaam geweest bij Architectbna.nl Hans Oudendorp. Zij richtte samen in 2017 het architectenbureau Bets en Oudendorp architecten op. Hierbij heeft hij de nadruk gelegd op het zelf initiëren en ontwikkelen van woningbouwprojecten, met maximale zeggenschap van gebruikers. Daarbij komt zijn analytische en commerciële inzicht goed tot zijn recht.

Elkaar aanvullen, versterken en inspireren
Dat is de kern van samenwerken.

samen mooie dingen maken? neem contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.