Bureau

Wij zijn nga

Wij zijn gespecialiseerd in woningbouwprojecten voor particuliere en professionele opdrachtgevers. Waarbij zeggenschap en participatie van de bewoner centraal staat.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam maar werken door het hele land aan verschillende projecten. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van de woonwensen in een concreet architectonisch ontwerp. Wij zijn betrokken van ontwerp tot oplevering.

Participatie en zeggenschap is een belangrijk onderdeel van onze projecten. “Samen mooie dingen maken” en “wonen zoals jij het wilt” is alleen mogelijk door goed te luisteren naar de wensen van de eindgebruiker en zorgt voor goede innovatieve en unieke projecten.

Omdat wij ook zelf projecten initiëren en ontwikkelen begrijpen we het belang van snel, duurzaam en kostenbewust ontwerpen. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers en partners waarbij interactie, gezelligheid en keuzevrijheid centraal staat.

Tom Hartmanns - Architect

Na zijn studie aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architecture and Dwelling, startte hij als architect bij inbo architecten in Amsterdam. Waar hij zich snel heeft ontwikkeld tot projectarchitect met succesvolle ervaring in vele tender- en selectieprocessen. Met zijn creatieve en productieve houding heeft hij al vroeg in zijn loopbaan vele klein-en grootschalige projecten gerealiseerd. Waaronder Berlijnplein "Art of Happiness in Utrecht, Pegasus, Binckhorst Den Haag en Nationaal monument Kamp Amersfoort

Thijs Schokkenbroek - Architect

Thijs studeerde in 2012 af aan de Technische Universiteit te Delft. Bij Vocus architecten in Bussum heeft hij zijn specifieke kennis en ervaring opgedaan in particuliere projecten. Hij weet als geen ander de persoonlijke woonwensen van een opdrachtgever te vertalen naar een realistisch en bouwkundig haalbaar ontwerp en weet dit in begrijpbare taal te communiceren.

Reijer Bets - Architect

Nadat Reijer afstudeerde aan de Technische Universiteit te Delft is hij diverse jaren als projectarchitect werkzaam geweest bij Architectbna.nl Hans Oudendorp. Zij richtte samen in 2017 het architectenbureau Bets en Oudendorp architecten op. Hierbij heeft hij de nadruk gelegd op het zelf initiëren en ontwikkelen van woningbouwprojecten, met maximale zeggenschap van gebruikers. Daarbij komt zijn analytische en commerciële inzicht goed tot zijn recht.

samen mooie dingen maken? neem contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.