Schokbetonschuur B&B

SchoklandYard B&B

In het unesco erfgoed gebied Schokland ligt het mooie Nagele. Omgeven door uitgestrekte velden met vergezichten over de landerijen, wordt een droom werkelijkheid. We zijn bezig met het realiseren van een Bed and Breakfast in een bestaande schokbetonschuur die de tand des tijds heeft doorstaan. Onze visie is het creëren van een oase van rust en comfort, waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

De schuur zal worden omgetoverd tot twee gezellige en sfeervolle units, ideaal voor kleine gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen overnachtingsplek. Elke unit is met zorg ontworpen en ingericht om het comfort en de warmte van thuis te bieden, terwijl u toch kunt genieten van het landelijke leven.

Het gemeenschappelijke binnenplein is het kloppende hart van de Bed and Breakfast. Hier kunnen de gasten samenkomen rond een knisperende haard, de sterren bewonderen of gewoon genieten van een goed boek. De gezamenlijke keuken en zitgelegenheid nodigen uit tot het delen van verhalen en het smeden van nieuwe vriendschappen. Het is de plek waar herinneringen worden gemaakt en waar gasten zich direct thuis zullen voelen.

Bovendien zal de bovenverdieping van onze schuur worden omgebouwd tot een ruime en inspirerende kantoorruimte, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, workshops of gewoon een rustige plek om te werken. We willen een omgeving creëren waar creativiteit kan floreren en waar mensen kunnen samenwerken.

Tekeningen Voorlopig Ontwerp

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.