Schuyts Bos Arnhem

Realiseer je eigen droomvilla!

Veld 23, Schuyts Bos Arnhem

Schuyts bos - natuurlijk wonen

In het prachtige Schuyts Bos, gelegen in het zuidelijkste puntje van de wijk Schuytgraaf, biedt de gemeente Arnhem de unieke kans om samen met een eigen architect uw droomwoning te laten bouwen. Hier kunt u uw vrijstaande woning volledig naar eigen ontwerp en smaak laten bouwen in een karaktervolle, groene buurt. Met Park Lingezegen en het landelijke gebied van de Betuwe in de achtertuin, is het Schuyts Bos de perfecte plek voor mensen die willen genieten van de rust en de natuur, maar toch dichtbij alle gemakken van de stad willen wonen. Wij als architect zullen u begeleiden in het bouwproces en zorgen voor een uniek ontwerp dat voldoet aan al uw woonwensen en eisen. Laat u verrassen door onze ervaring en professionaliteit en laat ons samen uw droomwoning in Schuyts Bos bouwen.

Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Hierin worden uw persoonlijke woonwensen besproken, evenals de bouwkosten en het zelfbouwproces. Vervolgens wordt samen een programma van eisen opgesteld, waarin beschreven staat aan welke eisen het uiteindelijke ontwerp moet voldoen.

In de volgende fase, het ontwerpproces, worden de woonwensen vertaald naar een concreet ontwerp. Dit gebeurt in verschillende fases, het schetsontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp. Tijdens deze fases worden verschillende ontwerpvoorstellen besproken en samen wordt gewerkt naar een ontwerp dat past bij uw persoonlijke levensstijl en woonwensen.

Na het vaststellen van het definitief ontwerp, worden alle documenten uitgewerkt die nodig zijn voor een vergunningsaanvraag. Hierna worden aannemers benaderd met het uitgewerkte ontwerp en bouwtekeningen, waarna een aannemer geselecteerd wordt op basis van de offerte die hij uitwerkt.

Voor de bouw worden alle specifieke uitvoeringsdetails verder uitgewerkt, besproken en vastgelegd. Tijdens de uitvoering en oplevering zorgen wij voor esthetische begeleiding, waarbij we nauw betrokken zijn bij esthetische beslissingen, keuzeondersteuning voor materialen en antwoorden op eventuele vragen die tijdens de bouw opkomen. Op verzoek kunnen we ook de bouwbegeleiding verzorgen, waarbij we regelmatig de bouw bezoeken om te controleren of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Impressie ontwerp voor Kavel 17 Schuytsbos

Benieuwd hoe we u kunnen verassen met een uniek ontwerp? neem dan contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.