Transformatie

Transformeren
kan je leren!

Wij zien de waarde en potenties van leegstaand vastgoed.

De kansen om te transformeren naar een nieuwe functie, een nieuwe tijd,
volledig passend aan een nieuwe generatie gebruiker.

Wij hebben veel kennis en ervaring in het herbestemmen en verduurzamen van bestaand vastgoed. De afgelopen tien jaar hebben we laten zien hoe je succesvol monumenten, erfgoed en leegstaande kantoorpanden transformeert met aandacht en behoudt van het historische karakter.

Dit vraagt kennis van bouwhistorie, bouwmethodes, draagstructuren en verdienmodellen en daagt de architect tot het maximale uit. Elke transformatie opgave heeft andere uitdagingen en vraagt om een zorgvuldige en voornamelijk pragmatische en realistische aanpak. Om de maximale potentie van een gebouw en zijn omgeving te benutten.

Bij een transformatie streven wij naar eenvoud en verfijning. Wij geloven in de elegantie van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen zonder de context uit het oog te verliezen. De verfijning zoeken wij niet alleen in het fysieke maar vinden wij ook in de beleving van de gebruiker van het gebouw. Dit vraagt om een proces van zorgvuldig onderzoek, analyses en organisatie waarbij communicatie centraal staat. 

Een succesvol transformatie project voegt waarde toe. Voor de omgeving, voor de gebruiker en voor de eigenaar. Door onze ervaring met transformatieprojecten en projectontwikkeling kunnen wij dit in een vroeg stadium inzichtelijk maken. Zo zorgen we er voor dat we samen de juiste beslissingen maken en voorkomen we onverwachte financiële verrassingen.

Samen een gebouw transformeren? Wij zien direct de potenties!

Een selectie van onze transformatieprojecten

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.