Zakelijk

Samen mooie dingen maken.

Als architecten bureau verkennen wij in samenwerking met andere partijen de mogelijkheden om mooie duurzame projecten te realiseren.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerken. Door elkaar aan te vullen, te versterken en te inspireren kunnen we projecten realiseren voor een nieuwe generatie. Samenwerken betekent voor ons dat we onze unieke vaardigheden en kwaliteiten bundelen, om zo tot de best mogelijke oplossingen te komen. Dit geldt zowel binnen ons team als tijdens de samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Door deze aanpak ontwikkelen we duurzame en innovatieve gebouwen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor de volgende stap.

Wij ontwerpen ontwikkelen en bouwen samen!

Wij zijn als architectenbureau onderdeel van NZL bv. Dit is een samenwerking tussen Cruq-s en nga architecten. Hierin verkennen wij in samenwerking met andere partijen de mogelijkheden om duurzame projecten te realiseren. Dit kunnen kavels zijn voor bouwgroepen, CPO’s, of kavels waarop wij unieke woningen kunnen ontwikkelen.
Daarnaast nemen wij ook grondposities om risicodragend zelf of samen met co-partners duurzame woningen en lofts te ontwikkelen.

kijk voor meer informatie op de website van Nova zembla lofts.nl

Wij hebben veel kennis en ervaring in het herbestemmen en verduurzamen van bestaand vastgoed. De afgelopen tien jaar hebben we laten zien hoe je succesvol monumenten, erfgoed en leegstaande kantoorpanden transformeert met aandacht en behoudt van het historische karakter.

Dit vraagt kennis van bouwhistorie, bouwmethodes, draagstructuren en verdienmodellen en daagt de architect tot het maximale uit. Elke transformatie opgave heeft andere uitdagingen en vraagt om een zorgvuldige en voornamelijk pragmatische en realistische aanpak. Om de maximale potentie van een gebouw en zijn omgeving te benutten.

Bij een transformatie streven wij naar eenvoud en verfijning. Wij geloven in de elegantie van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen zonder de context uit het oog te verliezen. De verfijning zoeken wij niet alleen in het fysieke maar vinden wij ook in de beleving van de gebruiker van het gebouw. Dit vraagt om een proces van zorgvuldig onderzoek, analyses en organisatie waarbij communicatie centraal staat. 

Een succesvol transformatie project voegt waarde toe. Voor de omgeving, voor de gebruiker en voor de eigenaar. Door onze ervaring met transformatieprojecten en projectontwikkeling kunnen wij dit in een vroeg stadium inzichtelijk maken. Zo zorgen we er voor dat we samen de juiste beslissingen maken en voorkomen we onverwachte financiële verrassingen.

Uitgelichte projecten

Samen ontwikkelen? neem dan contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.