Zelfbouw

Zelfbouwen met nga

Wonen zoals jij het wilt!

Bij nga architecten weten we welke ontwerpkeuzes de grootste impact hebben, zowel op het gebied van duurzaamheid, comfort en bouwkosten. Van advies tot uitvoering.

Wij hebben alles in huis voor het realiseren van jouw droomwoning

Samen maken we jouw project werkelijkheid. Geen onrealistische ideeën, geen onduidelijkheden en geen onnodige kosten. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en betrouwbare samenwerkingen, waarbij wij de gebruiker het allerbelangrijkst vinden.

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en hoe wij te werk gaan?
Kijk dan rustig rond op de website.

 

Je eigen woning bouwen? Hoe gaat dat dan?

Lees hier onze blogs voor antwoord op al je vragen.

 

Een fijne samenwerking met nga architecten!

Wie kan deze ervaring beter vertellen,
dan onze opdrachtgevers zelf?

Evert en Danielle

“nga realiseerde onze woondroom van a-tot-z. Zij hebben onze wensen vertaald in een verassend en inspirerend ontwerp dat onze verwachtingen overtrof. Vanuit enkele persoonlijke gesprekken heeft nga zich moeiteloos in onze situatie verplaatst en een ontwerp gerealiseerd dat beter is dan gevraagd en binnen budget gerealiseerd kon worden. Daarmee groeide een vertrouwensband op basis waarvan wij ons onbezorgd door de expertise van nga hebben laten leiden!”

Gouden erker

Annefrouk en Michael

“We zijn erg blij dat we in contact zijn gekomen met NGA Architecten. We hadden een ingewikkeld vergunningstraject maar dankzij hun hulp en meedenken kunnen we nu ons droomproject realiseren. De ontwerpen zijn erg mooi geworden en we zijn erg te spreken over het persoonlijke contact, de snelle communicatie en de ondersteuning in allerlei zaken. We bevelen NGA Architecten dan ook van harte bij jullie aan.”

Woonboerderij

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Download hieronder onze brochure en ontdek hoe een zelfbouwtraject met nga architecten in zijn werk gaat.

brochure zelfbouw

 

Of je nou nog twijfelt, of al helemaal klaar bent voor jouw project:

neem contact met ons op voor de volgende stap. Hier vindt je alle contact-informatie, of gebruik de app-tool om rechtstreeks een introductiegesprek met ons in te plannen.

op de hoogte blijven? volg ons op social media

Een selectie van onze zelfbouw projecten

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.