Zelfbouw – Nobelhorst Almere

Realiseer je eigen droomvilla!

Veld 17, Nobelhorst Almere

Villa Muscat - Merlot

€ 475.000,- incl. BTW (exclusief kavel, leges en aansluitkosten)

Schitterend in al haar facetten en speciaal ontworpen voor de kavels van veld 17, Nobelhorst. Deze moderne villa is met recht de eyecatcher van elke woon- wijk. De 3 woonlagen en de bruto vloeroppervlakte vanaf 235m2 ademen luxe en ruimtelijkheid. Qua indeling heb je volledig de vrije hand. En dat begint al op de begane grond. Ga je voor de keuken als sociaal middelpunt of komt daar een XL livingroom? De 1e en 2e verdieping bieden voldoende ruimte voor 5 slaapkamers, badkamer en waskamer. Maar je kunt net zo goed kiezen voor een werkruimte, muziekstudio, fitnessruimte of een plek om te chillen. Of maak er een volledig open ruimte van. Alles kan nog. Jouw wensen vormen het uitgangspunt bij de indeling. Onze architecten helpen je graag om die vorm te geven.

Deze villa is geheel uitgerekend door de aannemer. En eventuele veranderingen aan het ontwerp door persoonlijke woonwensen kunnen we snel met de aannemer in beeld brengen. Geen financiële onzekerheden dus, je weet exact waar je aan toe bent zodra je een handtekening zet.

Er zijn momenteel nog 12 kavels beschikbaar. Deze gaan op 9 januari fysiek in de verkoop. De kavels zijn terug te vinden op de website van de gemeente; Nobelhorst, veld 17.

Ook graag in je eigen villa Merlot wonen? Neem dan een optie op 1 van de vrije kavels. Heb je vragen vooraf neem dan contact met ons op. We leggen je graag het proces en het ontwerp uit.

Brochure – Villa Muscat

Brochure – Villa Merlot

 

Hoe het werkt!

1. Ontwerp

Je hebt een optie op een kavel en de wens om een huis te bouwen dat perfect bij je past. Onze architecten verzorgen een basisontwerp waarbij ruimtelijkheid, een flexibele indeling en maximale zon- en lichtinval centraal staan. Tijdens een meeting bij ons op kantoor gaan we vervolgens de mogelijkheden voor jouw kavel bespreken. Wat zijn jouw specifieke woonwensen en hoe kijk je tegen de indeling aan? We nemen ook alvast mogelijke materialen voor de gevel met je door. Zo ontstaat een unieke villa met een eigen persoonlijkheid. Die van jou.

2. Vergunning

Helemaal tevreden met de aanpassingen die onze architecten hebben aangebracht? Dan vragen we een omgevingsvergunning bij de gemeente aan. Dit gehele proces begeleiden we van A tot Z. Ook sturen we alle adviseurs aan die hierbij nodig zijn. Dat zijn bijvoorbeeld een constructeur, een klimaat- en/of technisch adviseur.

3. Bouw

Parallel aan het vergunningsproces bereiden we de aanneemovereenkomst voor. Die is opgesteld volgens de voorwaarden van Woningborg en verzekert je ervan dat je woning ook daadwerkelijk wordt afgebouwd en opgeleverd. Aanpassingen op het ontwerp worden afgeprijsd en meegenomen in de aanneemsom. Als de omgevingsvergunning rond is, start de aannemer met de voorbereiding van de bouw. Inclusief de bouw zelf neemt dit ca. 7 tot 10 maanden in beslag.

Benieuwd of deze villa voor jouw kavel geschikt is? neem dan contact met ons op

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo ✋, welkom bij nga. Stel gerust een vraag.